You, the petitioner
Overwinning ajax vrouwen

Publieke huldiging voor Ajax Vrouwen

4,502 signatures

De Ajax Vrouwen hebben dit jaar niet alleen de schaal gewonnen, maar ook de beker. Ze verdienen, net zoals de mannen, een publieke huldiging in Amsterdam!

Petition

We

Wij, supporters van Ajax, Ajax Vrouwen, voetbal en gendergelijkheid.

 

establish that:

  • Dat de Ajax Vrouwen de schaal en de beker hebben gewonnen voor het seizoen 2016/2017
  • Dat de Ajax heren bij het winnen van de competitie een huldiging krijgen op het Museumplein
  • Dat de Ajax Vrouwen dezelfde eer moet toevallen met deze verdienste(n)

 

and request

Een publieke huldiging van de Ajax Vrouwen in Amsterdam om hun verdiensten te vieren! Ergens op een mooie plek in Amsterdam, bijvoorbeeld het Mr. Visserplein, het Amstelveld of het Leidseplein.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-06-15 
Lead petitioner:
Sarita Bajnath 

History

Signatures

Updates

Aanbieding Petitie gemeenteraad

Vanmiddag is de petitie overhandigd aan de gemeente Amsterdam. Er komt dit jaar helaas geen huldiging.

+Read more...

Wethouder Ollongren heeft aangegeven dat ze al gehuldigd zijn voor hun landskampioen en bekerwinst; de Ajax Vrouwen zijn in de ambtswoning op bezoek geweest en hebben een rondvaart gehad.

Ontzettend jammer, maar de wethouder heeft ook gezegd dat het in de 'nabije toekomst' wel gaat gebeuren. Dus we gaan er vanuit dat, als de Ajax Vrouwen volgend jaar de landstitel winnen, dat ze gewoon publiekelijk gehuldigd worden!

Heel veel dank voor alle handtekeningen en alle steun! Het is ontzettend belangrijk dat dit onderwerp op de kaart wordt gezet, op de politieke agenda en dat het in zoveel media is verschenen. Dat komt door jullie handtekeningen! Blijf dit onderwerp agenderen!

Groet! Sarita Bajnath Marie-Anne van Reijen

2017-06-15

Petitie is namens de fans en supporters van Ajax Vrouwen, niet Ajax Vrouwen zelf

Deze petitie is opgesteld door de supporters van Ajax Vrouwen, dit is geen initiatief van de Ajax Vrouwen zelf. Deze petitie is gericht aan de gemeente Amsterdam.

2017-06-06